De Houthaven in Amsterdam is een gebiedsontwikkelingsproject waarbij een industrieterrein wordt getransformeerd naar woonbuurt.

terug naar overzicht

Houthaven Amsterdam

D. Van der Steen B.V. is hoofdaannemer en is in opdracht van de Gemeente Amsterdam verantwoordelijk voor het project. Codalt heeft in opdracht van de hoofdaannemer een app ontwikkeld die communicatie tussen bewoner en aannemer makkelijker maakt.

Bij bouwprojecten wordt vaak een BLVC-plan opgesteld, waarbij maatregelen en verantwoordelijkheden omtrent Bereikbaarheid, Leefbaarheid, Veiligheid en Communicatie tijdens de hele bouw worden vastgelegd. De app die wij hebben ontwikkeld is een onderdeel van het BLVC-plan bij het project Houthaven.

Bart Tibosch, projectleider D. van der Steen B.V. {
De uitgebreide rapportages die Codalt helemaal op onze wensen afstemde, maken het systeem compleet.

De voornaamste functie van de app is dat bewoners eenvoudig kunnen communiceren met de hoofdaannemer. Als bewoners iets signaleren dat niet goed functioneert, bijvoorbeeld verzakte tegels, een omgevallen hek of bouwafval kunnen ze hiervan melding maken via de app. Ze kunnen hierbij een foto en locatie toevoegen om de melding compleet te maken. De aannemer wordt via de app op de hoogte gesteld, waardoor er gerichte actie ondernomen kan worden.

Tjalling Knulst {

“Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden voor uw bedrijf!”

Bellen Mailen