Van Velzen Reflectielijnen is specialist in belijning en markering. Wij ontwikkelden een applicatie waarmee zij de werkzaamheden in één omgeving kan volgen.

terug naar overzicht

Schouwen van reflectielijnen met een iPad

Voor onze klant Van Velzen Reflectielijnen creëerden wij een applicatie waarmee zij de kwaliteit van reflectielijnen binnen gemeenten kunnen administreren en waarborgen. Deze applicatie is voornamelijk ontwikkeld voor iPads, waardoor Van Velzen Reflectielijnen en haar klanten eenvoudig reflectielijnen kunnen schouwen die vervangen moeten worden.

Van Velzen Reflectielijnen zocht een manier om het schouwen efficiënter, preciezer en inzichtelijker te maken. Codalt ontwikkelde werkbare software die het onderhouden van de reflectielijnen voor alle betrokken partijen eenvoudiger en doelgerichter maakt.

Emiel de Bruin {
Met de app die wij samen met Codalt hebben ontwikkeld geven wij onze klanten op transparante wijze inzicht in ons hele proces van opname tot oplevering. Hiermee ontzorgen wij onze klant en hebben wij bovendien onze interne processen geoptimaliseerd.

In de app kan aangegeven worden op welke locatie het onderhoud nodig is. De medewerker maakt vervolgens een foto van de reflectielijn en geeft aan uit welk materiaal het bestaat. Door middel van GPS en een bijbehorende kaart, rekent de app precies uit hoelang de lijn uiteindelijk moet zijn en welke figuratie er op de weg moet komen. De klant ziet in de app wat het uitvoeren van het te schouwen werk gaat kosten en geeft direct aan welke punten hij wil laten uitvoeren. Achteraf kan de klant terugzien of er meer of minder werk is verricht en wat dit met de kosten doet.

Tjalling Knulst {

“Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden voor uw bedrijf!”

Bellen Mailen